Тежък инцидент затвори АМ "Тракия"

https://crimes.bg/index.php/inczidenti/tezhak-incident-zatvori-am-trakiya/34296 Crimes.bg
Тежък инцидент затвори АМ "Тракия"

Тежък инцидент затвори АМ "Тракия" в посока София. На аутобана има обърнат тежкотоварен камион затвори, съобщават от Агенция "Пътна инфраструктура". Произшествието е причина за ограничаване на движението при 63 км от автомагистралата, уточняват още от Агенцията. 

 

Авариралото тежкотоварно превозно средство предстои да бъде изтеглено.

 

От АПИ съобщават още, че всички граждани и транспортни фирми могат да се информират за актуалната пътна обстановка в страната от интернет страницата на агенцията – api.bg и на денонощния телефон 0700 130 20 в АПИ", пише БЛИЦ. 

 

През изминалото денонощие на територията на страната ни стана още един тежък пътен инцидент. За нещастие той не се размина без жертви. 

 

При него загинаха мъж и жена, а три жени са със сериозни наранявания. Тежката катастрофа е станала вчера вечерта на пътя Мартен – Русе. Сблъсъкът между ТИР и три леки автомобила е в района на бившето КТМ.

 

Загиналите мъж и жена са на възраст между 20 и 25 години. Жертвите са пътували в едната кола. В същия автомобил са пътували и останалите трима души, които са пострадали тежко. Сред тях са две момичета на 15 и на 17 години и 27-годишна жена. Ранените са откарани в Университетската болница “Канев”. Те са с множество травми и наранявания. Лекарите се борят за живота им. 

СНИМКА: БГ НЕС

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.