Страшен инцидент край Симитли

https://crimes.bg/index.php/inczidenti/strashen-incident-kray-simitli/28474 Crimes.bg
Страшен инцидент край Симитли

Страшен инцидент се е случил по-рано днес край Симитли.


В сутрешните часове на днешния ден лек автомобил с македонска регистрация е изгорял. Огнената стихия е обхванала автомобила на пътя Банско-Симитли, след като се е ударил в дърво, отбелязва БГНЕС.


Пострадал е 65-годишен мъж, който е шофирал леката кола. Катастрофата се е случила към 4 ч. тази сутрин между махалите на с. Градево, общ. Симитли – Марево и Сръндачка.

Ударът е станал на ляв завой. В един момент колата се отклонила надясно, излязла от пътната настилка и се ударила в дървото. В резултат на удара колата се е възпламенила.




Огънят е унищожил изцяло двигателя и предната част от купето, докато пристигне противопожарен екип. Единствено задната част е останала незасегната от огнената стихия.

Шофьорът на колата е бил превозен с линейка до МБАЛ-Благоевград. При направения му преглед не са били констатирани травми и той е освободен от лечебното заведение в 6ч.


Предполага се, че до тежкия инцидент се е стигнало заради заспиване на водача зад волана. Възрастният мъж се връщал от Гърция. Той сътрудничи на ЮЗУ за набирането на студенти от Република Северна Македония.


Междувременно стана ясно, че нашенци са претърпели тежка катастрофа в Турция. Една от жените пътували в колата е издъхнала на място. Други двама възрастни и едно дете са с тежки травми и са били откарани в болница

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.