Шокираща гледка: Мъж с липсваща част от главата лежи на пътя в София

https://crimes.bg/index.php/inczidenti/shokirashta-gledka-mazh-s-lipsvashta-chast-ot-glavata-lezhi-na-patya-v-sofiya/27472 Crimes.bg
Шокираща гледка: Мъж с липсваща част от главата лежи на пътя в София

Свидетел разказа за ужасен инцидент, на който се е натъкнал. Той разказва за мъж, лежащ на пътното платно с отворен череп. Дори липсвала част от главата му, нямал го лоба.


Според мястото на инцидента той предполага, че се касае за блъснат пешеходец и допълва, че гледката е била шокираща и все още е много разстроен от видяното.


По-късно от вътрешното министерство потвърдиха, че се касае за блъснат неправилно пресичащ пешеходец, което е довело да фаталния край.


Инцидентът е станал на път с няколко ленти, на който колит се движат с висока скорост.


Сигналът е подаден към органите на реда сутринта около 7:00 часа, а инцидентът се е случил в посока Калотина. По информацията към момента шофьорът, ударил пешеходеца сам се е обадил на 112 и е съобщил за случилото се.


На пристигналите полицаи е обяснил, че не е могъл да спре навреме, тъй като пешеходецът изскочил внезапно. Бил е тестван за употреба на наркотици и алкохол, като и 2-те проби са отрицателни.


Задържан е за 24 часа, като е уведомена и прокуратурата, образувано е досъдебно производство. Шофьорът също е в шок от преживяното и му е оказана помощ преди това.


Източник: blitz.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.