Разтърсващи подробности за трагедията в Карлово

https://crimes.bg/index.php/inczidenti/raztarsvashti-podrobnosti-za-tragediyata-v-karlovo/28018 Crimes.bg
Разтърсващи подробности за трагедията в Карлово

Разтърсващи подробности се появиха на бял свят за трагедията със 17-годишния Александър в Карлово.


Тийнейджърът, който сложи край на живота си, е ученик в техникума в Сопот. В четвъртък вечерта около 23 ч., Александър отишъл на железопътните релси между гарите Карлово и Сопот и се хвърлил пред движещия се локомотив без вагони.


Единият от двамата машинисти на локомотива си дал сметка, че е ударил човек, докато другият си помислил, че са блъснали пресичащо релсите животно.

В крайна сметка машинистите спрели локомотива и когато се върнали назад по релсите, пред очите им се разкрила ужасяваща гледка.


Александър е полусирак, останал е без майка и живее с баща си и двамата си братя. Тийнейджърът не е оставил предсмъртно писмо, за сметка на това обаче се е сбогувал с приятелите си в социалната мрежа Фейсбук.


На този етап случаят е обвит в пълна мистерия. Разследващите работят по няколко версии като основната от тях е, че тийнейджърът е имал някакви проблеми, по всяка вероятност психически. За момента няма данни да е имал някаква любовна драма или пък да е посягал към алкохол или дрога.


Припомняме, че в Пловдив жена също се хвърли пред товарен влак и издъхна на място. Тя е била на видима възраст между 65 и 70 години. Работата по случая продължава.

Източник: blitz.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.