Разкритие: Ето как жертвите от Негован са подписали смъртната си присъда

https://crimes.bg/index.php/inczidenti/razkritie-eto-kak-zhertvite-ot-negovan-sa-podpisali-smartnata-si-prisada/38198 Crimes.bg
Разкритие: Ето как жертвите от Негован са подписали смъртната си присъда

 

Комисар Ангел Бадънков коментира в ефира на бТВ случаят Негован, който потресе цяла България. Той заяви, че и двамата извършители имат криминални прояви. Очевидно интелектуалното ниво им е нулево и те не са могли да си намерят постоянна работа, въпреки че са се справяли добре със строително-ремонтните дейности. От този бизнес вероятно са реализирали добри приходи.

 

Извършеното от тях престъпление е планирано 1 година, категоричен е комисарят. Георги е познавал жертвите от цели 15 години. Те са ползвали услугите му, добави още Бадънков.

 

Той допълни, че жертвите са били заможни. Имали са доверие на Георги и са му споделяли лични неща, които не е трябвало. Убитият мъж е бил изключително добър и доверчив човек.

 

Той споделил с килъра си, че разполага с финансови средства, както и с имоти, от които получава наеми. Разкрил му дори, че е продал един от апартаментите си. Споделил с Георги, че банките дават много малки лихви. С тези свои думи той реално е подписал смъртната си присъда, убедени са експертите.  

 

Началникът на сектор "Криминална полиция" в СДВР добави още, че един от извършителите е подарил на съпругата си златна огърлица, която е принадлежала на убитата възрастна жена, пише БЛИЦ.


 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.