Разкриха причината за фаталния край на красивата Андрияна, която загина край Балчик

https://crimes.bg/index.php/inczidenti/razkriha-prichinata-za-fatalniya-kray-na-krasivata-andriyana-koyato-zagina-kray-balchik/39345 Crimes.bg
Разкриха причината за фаталния край на красивата Андрияна, която загина край Балчик

Ясна е причината за смъртта на красивата Амдрияна, която загина с джет край Балчик

Окръжният прокурор на Добрич Радослав Бухчев съобщи подробности за инцидента, при който загина красивата Андрияна.

47-годишният Красимир, който е управлявал джета във фаталния ден и е негов собственик, не може да бъде разпитан. В момента той е интубиран и състоянието му е средно тежко, пише БЛИЦ, позовавайки се на "Монитор".

По време на движение джетът попада на далян. Дървените колони, които държат мрежите, са били свързани помежду си със стоманени въжета. Съоръжението не е било маркирано. При преминаване през него, Андрияна пада от джета и загива на място.

Тя е получила черепно-мозъчна травма, сочат данните от експертизата.

Фрактура на основата на черепа и контузия на мозъчния ствол са причината за смъртта й.

От загиналата и от водача на джета са взети проби за алкохол и наркотични вещества. Резултатите все още не са готови.

Очаква се и информация от Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури относно статута и функционирането на даляна, както и от Изпълнителна агенция “Морска администрация” относно регистрацията на джета.

Радослав Бухчев уточни, че все още не е получена информация от двете институции.

В понеделник 27-годишната Андрияна бе погребана в родното си село Сенокос. Загиналата е била самотна майка. Тя оставя 5-годишното си дете сираче.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.