Пуснаха снимка на мотористът, който прегази 15-годишната ученичка

https://crimes.bg/index.php/inczidenti/pusnaha-snimka-na-motoristat-koyto-pregazi-15-godishnata-uchenichka/36349 Crimes.bg
Пуснаха снимка на мотористът, който прегази 15-годишната ученичка

23-годишният Никола Хамбутев от бургаския комплекс "Меден рудник", който прегази 15-годишно момиче на бургаския бул. „Стефан Стамболов”, бил вманиачен по високите скорости. Това не му било за първи път. Много често той се впускал в дрифтове и карал бясно мотора си в комплекса, коментират жители на „Меден рудник”. "Той има и други приятели мотористи, правят си гонки е много опасно, особено в късните часове", добавиха още.„Виждали сме го много пъти, по всяко време на денонощието си позволява да лети по главния булевард и да изправя мотора на задна гума. А вечер е още по-страшно, защото няма движение, няма и кой да го спре.Крайно време е КАТ да обърнат внимание на тези убийци на пътя, да глобят няколко, да им вземат книжките и проблемът ще се реши”, недоволстват хората в квартала.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.