Очевидци на катастрофата с кмета на Костинброд разкриха кой е виновен за трагедията

https://crimes.bg/index.php/inczidenti/ochevidci-na-katastrofata-s-kmeta-na-kostinbrod-razkriha-koy-e-vinoven-za-tragediyata/37986 Crimes.bg
Очевидци на катастрофата с кмета на Костинброд разкриха кой е виновен за трагедията

Версията на очевидци на катастрофата с кмета на Костинброд се разминава с неговите твърдения. Трайко Младенов е призован да се яви днес следобед  в прокуратурата, съобщава Нова тв. Той е привлечен като обвиняем по случая и днес ще му бъде връчено постановлението, пише Блиц.бг, позовавайки се на медията. 

 

Днес сутринта на мястото, където загина моториста Игнат се събраха около 50 души. Негов приятел, който е станал свидетел на инцидента, проговори пред камерите на Нова тв. Марио Младенов също е пострадал леко.  

 

"Игнат може и да е карал с леко превишена скорост, но беше в неговото платно. Той се движеше в лявата лента. Кметът е виновен за случилото се, защото направи забранен обратен завой", категоричен е приятелят на загиналия моторист. 

 

Трайков Младенов заяви, че не е правил обратен завой, а просто е влязъл в лявата лента. 

 

"Нямам представа с каква скорост се е движил мотора. Но със сигурност е била висока, след като колата е напълно смазана. Предполагам, че аз съм се движил според ограниченията, тъй като в колата имаше и други хора. Винаги съм бил внимателен шофьор. Гледайки в огледалото за обратно виждане, не видях идващия мотор. Това потвърждава предположенията, че той се е движил с висока скорост", заяви Трайко Младенов. 

 

По данни на "Пътна полиция" загиналият моторист не е бил правоспособен да управлява мотора, пише БЛИЦ. 

Източник: https://blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.