Нови подробности за зловещата катастрофа край Созопол

https://crimes.bg/index.php/inczidenti/novi-podrobnosti-za-zloveshtata-katastrofa-kray-sozopol/38292 Crimes.bg
Нови подробности за зловещата катастрофа край Созопол

При зловещата катастрофа край Созопол е загинал 52-годишен мъж от Приморско. Той е бил пометен от няколко автомобила в пътния участък край бургаския кв. "Крайморие". Това съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Бургас. По случая работят специалистите от Отдел „Криминална полиция” при ОДМВР-Бургас и четвърто РУ Бургас, пише БЛИЦ.

"Флагман" съобщава, позовавайки се на свои източници, че 52-годишният мъж е бил буквално размазан. Няколко автомобила го прегазили последователно един след друг. Поради тази причина установяването на самоличността му е било изключително трудно.

„Понеже няма банкет в този пътен участък, хората са принудени да вървят по средата на шосето, не е ясно дали става дума за инцидент или самоубийство”, допълва още източникът на бургаската медия, пише БЛИЦ, позовавайки се на Флагман.бг.

В страната през изминалите часове станаха още две тежки катастрофи. На главен път Е-79 млад мъж загуби живота си след като дрогиран шофьор навлезе в насрещното платно. Загиналият е пътувал в автомобил със софийска регистрация, който се е движил в посока София. 

При инцидента са пострадили други четирима души, които са настанени за лечение във врачанската болница. 

След 20,00 часа вчера е получен сигнал за друго произшествие с фатален край в Костенец. Млада жена самокатастрофира с автомобила си. Колата се ударила в бетонна ограда на частен имот. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.