Майката на 9-годишния Стефан направи шокиращо разкритие за фаталната вечер

https://crimes.bg/index.php/inczidenti/maykata-na-9-godishniya-stefan-napravi-shokirashto-razkritie-za-fatalnata-vecher/38412 Crimes.bg
Майката на 9-годишния Стефан направи шокиращо разкритие за фаталната вечер

Майката на починалия при мистериозни обстоятелства 9-годишен Стефан от Кардам, проговори. Междувременно стана ясно, че хранителните продукти, които са консумирали в дома на детето, не са отровни. Проф. Снежа Златева, която е началник на Клиниката по токсикология към Военноморска болница във Варна, съобщи това в ефира на БНТ.

 

Предстои изследването на нови проби с цел установяване причините за смъртта на детето.Майката на Стефан - Росица Маринова разкри подробности за ужасяващия инцидент.

 

"Децата ми са гледани добре. Аз съм самотна майка на 6 деца. От една година съм разведена. Нямам никаква подкрепа от баща им. Гледаме децата с моите родители. Посещават редовно на училище. Хранят се нормално. Добре гледани деца са. Играят си всеки ден. Причината и за нас остава неясна", споделя още Маринова.

 

Тя разкри и изключително странен факт, свързан с фаталните мигове. След като децата й започнали да повръщат, тя веднага се обадила на Спешна помощ.

 

"Не знам защо изпратиха акушер-гинеколог да ги прегледа. Той ме увери, че всичко е наред и след поставената от него инжекция, децата ще спрат да повръщат. Но малко след това Стефан се влошил. Започнал да се задушава и издъхнал в ръцете на баба си, пише БЛИЦ.БГ.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.