Лоши новини за една от сестрите на 9-годишния Стефан от Кардам

https://crimes.bg/index.php/inczidenti/loshi-novini-za-edna-ot-sestrite-na-9-godishniya-stefan-ot-kardam/38414 Crimes.bg
Лоши новини за една от сестрите на 9-годишния Стефан от Кардам

Още три деца от почерненото семейство от Кардам са приети в Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич. Това съобщи началникът на Спешното отделение д-р Калоян Куртев, пише БЛИЦ.БГ, цитирайки Про Нюз Добрич.

 

По разпореждане на прокуратурата, вчера в 17,00 часа те са настанени за наблюдение в Детско отделение на лечебното заведение. Децата ще бъдат подложени на пълни изследвания. Те са в стабилно общо състояние. Придружени са от социални работници, разкрива д-р Куртев. В семейството се отглеждат общо 6 деца, които са на възраст от 4 до 13 години.

 

В неделя 9-годишният Стефан издъхна след вечеря. Две от сестрите му, които са съответно на 12 и 7 години, бяха приети в тежко състояние в добричката болница. По-късно те бяха транспортирани във варненската болница. По-голямото дете все още се бори за живота си. Установено е, че при него има засегнат сърдечен мускул. 7-годишната сестра на Сетфан вече е изведена от реанимацията. Състоянието й се подобрява, съобщиха преди минути от здравното заведение. Но нейната 12-годишна сестра, която е с възпаление на сърдечния мускул, остава в реанимацията.

 

Специалистите очакват резултатите от изследванията на децата и едва след това ще могат да поставят точна диагноза. Случаят продължава да бъде разследван под ръководството на Районната прокуратура в Генерал Тошево, пише БЛИЦ.БГ.

 


 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.