Крадец души крупие в Ахелой с найлонова торба, краде оборотни пари от игрална зала

https://crimes.bg/index.php/inczidenti/kradec-dushi-krupie-v-aheloy-s-naylonova-torba-krade-oborotni-pari-ot-igralna-zala/36232 Crimes.bg
Крадец души крупие в Ахелой с найлонова торба, краде оборотни пари от игрална зала

25-годишен мъж от село Младово, Сливенско е обрал игрална залав с. Ахелой. Инцидентът е станал на 27 август,  около 04.45 ч., когато в Районно управление «Полиция» – Поморие е получено съобщение за извършен грабеж на оборотни пари и задействан паник-бутон в залата, разположена на ул. «Цар Симеон». Установено е, че малко по-рано в празната игрална зала, влязъл мъж, прикриващ главата и лицето си с анцунг, който се отправил към крупието – 46 годишна жена от Ахелой. Той я повалил на пода, опитвайки се да сложи найлонова торба върху главата й и да я задуши.Докато натискал главата на жената в пода, нападателят поискал оборотните пари, като измъкнал от чантичката на крупието намираща се вътре сума от около 120 лв., след което побягнал извън залата.В резултат на предприетите незабавни полицейски действия по «горещи следи» е установен и задържан извършителя на кражбата. Мъжът бил отседнал на квартира в Ахелой. Същият направил пълни самопризнания, като от него е иззета ограбената парична сума. П.А. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.The post Крадец души крупие в Ахелой с найлонова торба, краде оборотни пари от игрална зала appeared first on zonaburgas.bg.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.