Кметът на Черноморец: Срамота е когато половин България бедства, да се говори за един наводнен паркинг в „Градина“

https://crimes.bg/index.php/inczidenti/kmetat-na-chernomorec-sramota-e-kogato-polovin-balgariya-bedstva-da-se-govori-za-edin-navodnen-parking-v-gradina/36600 Crimes.bg
Кметът на Черноморец: Срамота е когато половин България бедства, да се говори за един наводнен паркинг в „Градина“

Срамота е когато половин България бедства, да се говори за положението в къмпинг „Градина“.Около 4 часа сутринта вчера се изля много дъжд и наводни паркинга на къмпинга, но колите бяха изтеглени.снимка:zonaburgas.bgДнес обстановката се нормализира. Хората могат просто да заобикалят паркинга, където все още има големи локви, това е „, съобщи пред „24 часа“ кметът на Черноморец Добри Добрев.Според него информацията за потопения къмпинг е силно преувеличена.The post Кметът на Черноморец: Срамота е когато половин България бедства, да се говори за един наводнен паркинг в „Градина“ appeared first on zonaburgas.bg.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.