Голяма драма се разигра на Северния плаж в Приморско

https://crimes.bg/index.php/inczidenti/golyama-drama-se-razigra-na-severniya-plazh-v-primorsko/39343 Crimes.bg
Голяма драма се разигра на Северния плаж в Приморско

Голяма драма се разигра на Северния плаж в Приморско

Истинска драма се разигра преди минути на Северния плаж в Приморско. Спасители и медицински екипи се бориха за живота на мъж, изваден от морето. За съжаление опитите им да го спасят са останали неуспешни, съобщава БЛИЦ, позовавайки се на „Марица“.

 

Въпреки обявения червен флаг и опасното вълнение, мъжът решил да влезе навътре в морето. Удавникът е на видима възраст около 60 години.

 

Съпругата му помолила спасителите за помощ, след като той не се върнал дълго време, които веднага са предприели действия по издирването му с джет. Мъжът е бил открит в безпомощно състояние до скалите на Северния плаж.

 

След като спасителите го извадили на брега, направили опит да го реанимират. Линейката от Приморско не дошла. Един от летовниците , който е чуждестранен лекар, се притекъл на помощ.

 

По-късно е пристигнал реанимобил от Лозенец, но за съжаление смъртта на удавника вече е била констатирана.

 

Очаква пристигането на следовател. Трупът все още е на плажа, покрит с чаршаф.

 

Само преди дни на родното Черноморие се случи още един тежък инцидент. Жена на 27 години падна от джет и загина край Балчик.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.