Ето какво се случва със сина на шефа на НАП - Пловдив, който уби пешеходка

https://crimes.bg/index.php/inczidenti/eto-kakvo-se-sluchva-sas-sina-na-shefa-na-nap-plovdiv-koyto-ubi-peshehodka/38215 Crimes.bg
Ето какво се случва със сина на шефа на НАП - Пловдив, който уби пешеходка

Задържаният Ивайло Найденов, който уби на пътя възрастна пешеходка, остава в ареста за 72 часа. Това решение взе Окръжна прокуратура-Пловдив. В понеделник магистратите ще поискат постоянна мярка за неотклонение.

 

Пред Блиц разследващи направиха разкритие, че 20-годишният наследник на шефа на НАП-Пловдив, има шофьорска книжка от май месец 2017 година. През декември същата година свидетелстото му за самоуправление е било отнето за пръв път заради управление с превишена скорост.

 

 Ивайло Найденов бе арестуван вчера след инцидент на пътя, при който загина възрастна пешеходка. Източници на разследването, споделят пред репортер на Блиц, че още вечерта, малко след като блъснал 78-годишната жена, младият мъж избягал. Той се покрил, а баща му - Венелин Найденов, се опитал да го прикрие, заявявайки че синът му не е участвал в пътния инцидент.

 

След това Ивайло е направил пълни самопризнания. Стана ясно, че той е с 18 нарушения на пътя. Последното от тях направил преди 2 месеца. Тогава не дал предимство на две пешеходки на зебра. Първия път книжката му е била отнета заради шофиране с бясна скорост. БЛИЦ припомня, че 78-годишната жена, която бе блъсната сряда вечерта, вчера издъхна в болница, а Ивайло Найденов беше арестуван.

 

Работата по случая продължава и все още съдбата на Найденов остава неясна.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.