Ексклузивно видео: Трамвай помете БМВ в София

https://crimes.bg/index.php/inczidenti/ekskluzivno-video-tramvay-pomete-bmv-v-sofiya/27252 Crimes.bg
Ексклузивно видео: Трамвай помете БМВ в София

Изтече видео от охранителни камери, на което се вижда как трамвай помита БМВ, което му пресича пътя. За съжаление при катастрофата шофьорът на БМВ-то пострада сериозно и бе откаран до болница УМБАЛ Света Анна с множество наранявания. По информацията към момента няма пряка опасност за живота му.


Видеоклипът показва точно моментът на сблъсъка, но няма яснота как се е стигнало до сблъсъка. Предполага се, че шофьорът на леката кола се е опитал да направи обратен завой, при което е пресякъл пътя на трамвая.


Пристигналите на място медицински екипи са прегледали и ватманката на трамвая, но тя е добре и е отказала да бъде приета в болница.


Любопитното е, че това е 3-то ПТП с участие на трамвай за последните 3 дни и това предизвика не малко коментари в социалните мрежи.


Първо във вторник луксозен джип Мерцедес Г-класа се удари челно в трамвай на бул. Черни Връх. На следващия ден отново джип, но БМВ се удари в трамвай N4 на кръстовището на бул. Мария Луиза и бул. Тодор Александров.


Част от коментарите са „шофьори срещу ватмани – резултат 0:3“, както и не липсват доста упреци към марките БМВ и Мерцедес и техните шофьори.


Източник: dir.bg


https://www.youtube.com/watch?v=6YOEeeqk3Gc


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.