Екшън с шофьор на градския транспорт

https://crimes.bg/index.php/inczidenti/ekshan-s-shofyor-na-gradskiya-transport/38424 Crimes.bg
Екшън с шофьор на градския транспорт

Екшън с автобус на градския транспорт в столицата втрещи столичани. Бандит налетя с юмруци на шофьора на превозното средство и го заплаши с пистолет. Потресаващата сцена се е разиграла в понеделник в автобус, обслужващ линия 604, който се е движил по булевард "България". Това разказаха свидетели на екшъна, пише БЛИЦ.БГ, позовавайки се на TrafficNews.

"Внезапно пред автобуса изскочи черен "Фолксваген". Колата препречи пътя на рейса. От черния автомобил изскочи мъж, който започна да крещи и псува. После се отправи към шофьорската страна и започна да ругае шофьора с обвинения, че го е засякъл на пътя. Вдигна ръка и го удари в лицето с юмрук. При опита на водача на автобуса да се защити, хулиганът извади пистолет. Насочи оръжието към главата му.  Беше страшна гледка. Никой от пътниците не реагира. Шофьорът на колата беше обезумял и постоянно размахваше оръжието", разказа един от очевидците на поредната шокираща саморазправа, разиграла се на пътя. Според непотвърдена информация шофьорът на автобуса е 45-годишният Антон Стефанов. Той разполага с медицинско. След подаден сигнал, хулиганът е задържан. Той е 32-годишният Ивайло Панайотов. Образувано е досъдебно производство по случая, пише БЛИЦ.БГ, позовавайки се на електронното издание.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.