Дрогиран шофьор уби един човек и изпрати четирима в болница

https://crimes.bg/index.php/inczidenti/drogiran-shofyor-ubi-edin-chovek-i-izprati-chetirima-v-bolnica/38273 Crimes.bg
Дрогиран шофьор уби един човек и изпрати четирима в болница

Катастрофа на Е-79 завърши трагично. Загиналият е 25-годишен мъж от София. Инцидентът е станал в област Враца, съобщиха от полицията, пише Днес.бг.

 

Сигналът за произшествието е подаден към 19.30 часа вчера.

То е възникнало между лек автомобил "Сеат Ибиза". Зад волана му е бил 39-годишен мъж от Враца. Колата навлязла в лентата за насрещно движение, след което се блъснала челно в движещия се в посока София автомобил  марка "Мазда". В ударената кола са пътували общо шестима души.

 

Пострадали са четирима от пътуващите в "Мазда"-та. Те са били транспортирани в МБАЛ-Враца, допълва изданието.

 

Пристигналите на мястото на произшествието полицейски екипи тествали водач на лекия автомобил "Сеат". Той е бил подложен на тест с техническо средство за употреба на алкохол и опиати. Пробата е отчела наличие на амфетамин. По случая е образувано досъдебно производство. Вероятно дрогираният водач ще бъде съден за причиняване на смърт по непредпазливост. 

Преди часове е подаден сигнал за още едно пътно произшествие, което за съжаление приключи с още една жертва. Драмата се разиграла по пътя за Созопол, където пешеходец е бил прегазен от няколко автомобила. Той вървял по средата на пътя. Самоличността му все още не е установена. Продължава работата и по този случай. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.