Драма край Синеморец: Дете и баща му се удавиха

https://crimes.bg/index.php/inczidenti/drama-kray-sinemorec-dete-i-bashta-mu-se-udaviha/38219 Crimes.bg
Драма край Синеморец: Дете и баща му се удавиха

Изчезналото в морето край Синеморец дете е извадено мъртво. Трупът е открит от спасителните екипи, които в момента са на плаж „Липите”, съобщават от пресцентъра на ОД на МВР-Бургас, пише БЛИЦ. По-рано днес морето завлече и бащата на детето. Той се опитвал да го извади от водата заедно с още един малчуган.

На помощ на бащата се притекъл и друг мъж. По непотвърдена информация вторият мъж е от Царево. Без колебания той се втурнал да спасява двете давещи се деца.

Към момента не се съобщава самоличността на детето. Според информатори на Флагман.бг, вторият мъж е успял да се измъкне от коварните води на Черно море. Но от полицията не са потвърдили тази версия. По последни данни двете жертви, които са син и съответно баща са на 16 и 43 години. Те са родом от Разград.  Издирвателните дейности продължават, пише БЛИЦ, позовавайки се на Флагман.бг.

Не е изключено да се окаже, че в тази трагедия са загинали общо четирима души. 

Според очевидци първоначално двете деца влезли в морето и изчезнали. Мъж на възраст около 40 години се хвърлил във водата да ги спасява. Последвал го още един мъж. Засега са открити само телата на един мъж и на едното дете. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.