Българска работа! Таксиметров шофьор наби и ограби клиент в Слънчев бряг

https://crimes.bg/index.php/inczidenti/balgarska-rabota-taksimetrov-shofyor-nabi-i-ograbi-klient-v-slanchev-bryag/33875 Crimes.bg
Българска работа! Таксиметров шофьор наби и ограби клиент в Слънчев бряг

20-годишен англичанин е бил обран от таксиметров шофьор в Слънчев бряг, съобщават от полицията. Младежът изпил значително количество алкохол и се качил на такси. Минути по-късно колата спряла на непознато място, като при слизането младежът почуствал болка в тила, като най-вероятно му е нанесен удар с юмрук. Англичанинът паднал на земята.Усетил, че таксиметровият шофьор му пребърква джобовете, като впоследствие установил липсата на мобилния си телефон, сумата от 60 лева и диоптърни очила. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Несебър. The post Българска работа! Таксиметров шофьор наби и ограби клиент в Слънчев бряг appeared first on zonaburgas.bg.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.