Зверско убийство в село край Пазарджик

https://crimes.bg/index.php/analizi/zversko-ubiystvo-v-selo-kray-pazardzhik/41349 Crimes.bg
Зверско убийство в село край Пазарджик

Зверско убийство в село край Пазарджик

Служителите от сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик съвместно с колегите си от „Териториална полиция“ разкриха зверско убийство. Акцията се е осъществила под наблюдението на Окръжната прокуратура в Пазарджик е разкрито убийство.

Полицейски служител, обслужващ района на пазарджишкото село Черногорово, е подал сигнал за престъплението.

Екип от криминалисти, експерти, разследващ полицай, полицейски и младши-полицейски инспектори са били изпратени на мястото на инцидента. При пристигане на мястото органите на реда открили в избено помещение на необитаема къща 31-годишен жител на селото.

Установени са видими следи от насилие по трупа. Били са му нанесени удари в областта на главата.

Иззети веществени доказателства, биологични и дактилоскопни следи. Извършител на тежкото престъпление е 28-годишен жител на пазарджишкото село Братаница. Той избягал от местопрестъплението и се укрил.

Мъжът е открит и задържан в града под тепетата.

Той и жертвата му са се познавали. Мотивът за извършване на убийството е личен, според събраните доказателства.

Извършителят е осъждан, като за последно е излязъл от затвора през юни 2017 г., когато е изтърпял наказание „лишаване от свобода“ за кражба и противозаконно повреждане на чуждо имущество. Работата по случая продължава, пише БЛИЦ. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.