Зловещи разкрития за убиеца на Калина Захариева

https://crimes.bg/index.php/analizi/zloveshti-razkritiya-za-ubieca-na-kalina-zaharieva/41414 Crimes.bg
Зловещи разкрития за убиеца на Калина Захариева

Зловещи разкрития за убиеца на Калина Захариева

 

Убиецът на Калина Захариева - англичанинът Алън от сунгурларското село Терзийско е направил пълни самопризнания.

 

Окръжният прокурор Георги Чинев заяви пред 'Труд", че след като му повдигнат обвинение, ще поискат задържане за 72 часа, пише БЛИЦ, позовавайки се на изданието.

 

Жертва на убийството е 49-годишната Калина Захариева. Тя е била открита заровена в задния двор на собствения си имот - порутена къща в края на селото. Извършителят на деянието е нейният съпруг англичанинът Алън. Той непрекъснато пиел и вдигал скандали от ревност на жената.

 

Преди време запалил магазина и в селото, въпреки, че тя го издържала. Любовта им започнала преди три години и била много бурна. Алън имал проблеми с алкохола.

 

Във фаталната вечер той я намушкал с нож и скрил трупа.

 

Същата вечер Калина отишла да му занесе храна, тъй като от известно време той живеел в порутената къща, купена от нея. Алън се преместил там, защото двамата постоянно се карали.

 

Сигналът за убийството бе подаден от кмета на селото Йордан Ганев, след като не е видял Калина близо две денонощия, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.