Зловещи разкрития за трупа в Бургаско

https://crimes.bg/index.php/analizi/zloveshti-razkritiya-za-trupa-v-burgasko/43708 Crimes.bg
Зловещи разкрития за трупа в Бургаско

Зловещи разкрития за трупа в Бургаско

Тази сутрин граничните полицаи се натъкнаха на ужасяващата находка. Те откриха труп на мъж. Мъртвецът е без документи, пребит и захвърлен само по бельо в реката, разделяща България и Турция.

Разследващите вече работят по основна версия за трупа в Бургаско. Според тях мъртвият мъж, който бе открит днес в река Резовска, на 10-ина км от село Сливарово, е бежанец, пише БЛИЦ, позовавайки се на flagman.bg.

Предполага се, че е загубил живота си преди месец, тъй като трупът е силно разложен. Но въпреки това ясно си личат чертите, характери за афганистанските мъже, споделят източници на разследването.

Най-вероятно е умъртвен от свои, смятат запознати. Предполага се, че е станал жертва на насилие между бежанци, пребит е и ограбен от сънародници, които напускат страната си с твърдението, че бягат от размирни действия, допълва изданието.

Бежанският наплив е изключително сериозен през последните два месеца. Само днес, до 15 часа, бяха задържани 10-ина нарушители на държавната граница в този район.

Според друга версия, бежанецът е бит и ограбен от турски граничари. Но това е по-малко вероятно.

Категорично се изключва версията убитото тяло да е на българин, убит и захвърлен край река Резовска, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.