Зловещи разкрития за смъртта на 24-годишния Александър

https://crimes.bg/index.php/analizi/zloveshti-razkritiya-za-smartta-na-24-godishniya-aleksandar/41415 Crimes.bg
Зловещи разкрития за смъртта на 24-годишния Александър

Зловещи разкрития за смъртта на 24-годишния Александър

В понеделник в столичния квартал "Надежда" загина 24-годишният Александър при скок от деветия етаж. Сега стана ясно, че той е бил бутнат от майка си. Това съобщават разследващи, които работят по случая, цитирани от News24sofia.eu.

Майката на момчето е признала вината си, пише БЛИЦ, позовавайки се на изданието. Пред разследващите от столичното 02 РУ-СДВР – МВР тя е заявила, че съжалява много за случилото се.

Тя споделя още, че Александър започнал да крещи в апартамента. Ударил я в лицето и корема. Тя се ядосала много и го е бутнала, докато пуши цигара на терасата.

Майката на младия мъж лично подала сигнал за случилото се.

На място пристигат криминалисти и полиция.

„Спешна помощ“ само и единствено констатират смъртта на младия младеж.

Съсед на семейството сподели, че момчето на име Александър е било тормозено психически от своята майка Димитринка Павлова.

В апартамента на семейството често ходела и полиция.

:„Момчето е много добро. Доколкото разбрах от свои приятелки на III етаж, Александър е починал на място. Линейката го е откарала в съдебна медицина. От много време насам се говори между съседи, че майката на момчето Димитринка има психически проблеми“, споделят съседи.

От години Димитрина била разведена и сама и живеела сама със сина си.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.