Жестоко зверство разтърси страната

https://crimes.bg/index.php/analizi/zhestoko-zverstvo-raztarsi-stranata/42772 Crimes.bg
Жестоко зверство разтърси страната

 

По тялото на жертвата имало следи от побой и полово сношение

Поредното жестоко зверство разтърси страната.

 

Районната прокуратура в Пазарджик е привлякла като обвиняеми 22-годишния Иван К. и 17-годишния му брат И.К.

Те са привлечени като обвиняеми за това, че на 13 януари тази година са извършили полово сношение с 42-годишен мъж.

 

Случката се е разиграла във Велинград като за целта двамата са употребили сила и са заплашили потърпевшия. В този ред на мисли деянието им представлява особено тежък случай.

 

Три дни след случката – на 16 януари на спешния телефон 112 е получен сигнал, че в постройка е бил открит мъртъв мъж.

Полицаите във Велинград веднага са започнали действия по разследване на случая под надзора на Районна прокуратура-Пазарджик. Първоначално досъдебното производство е било образувано за причиняване на смърт по непредпазливост.

 

При извършения оглед станало ясно, че по тялото на починалия мъж има следи от побой и полово насилие. Няколко часа след подаването на сигнала, полицейските служители задържали двамата братя. Те, както и жертвата, са от ромската махала във Велинград. Живеели изключително бедно в коптори.

 

Вечерта на фаталния 13 януари двамата братя отишли в колибата, която 42-годишният Методи Н. обитавал. Между тримата имало стари неразбирателства и поради тази причина непрестанно се псували и ръсели обиди едни срещу други.

Така двамата братя пребили Методи от бой, а накрая извършили и полово сношение, за което употребили сила и го сплашили.

 

По-късно двамата изверги си тръгват и оставят жертвата да се гърчи в агония. При извършения оглед на постройката, в която живеел Методи, е бил открит дървен кол, с който е бил пребит.

Първоначалните данни на медицинските експерти сочат, че смъртта е настъпила в резултат на разкъсване на вътрешни органи.

 

Действията по разследването на случая продължават. Двамата изверги са задържани за срок от 72 часа с постановление от наблюдаващия прокурор. Районна прокуратура-Пазарджик е внесла искане в съда за определяне мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо извършителите на престъплението, пише blitz.bg.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.