Жестоко убийство в Плевен

https://crimes.bg/index.php/analizi/zhestoko-ubiystvo-v-pleven/43674 Crimes.bg
Жестоко убийство в Плевен

Жестоко убийство в Плевен

 

Драмата се е разиграла вчера. Точно в 13:05 часа е постъпил сигнал за извършено тежко криминално престъпление в село Буковлък. Това информират от Пресцентъра на ОД МВР-Плевен, пише БЛИЦ.

 

Полицейски служители са се отзовали на мястото на инцидента и са предприели незабавни оперативни действия.

 

След извършеният оглед е установено е, че в частен дом 52-годишен е пробол с нож 50-годишна. Жената е починала. Трупът е откаран за аутопсия.

 

Убиецът е наранил и себе си. Той е с опасност за живота. Вчера е бил транспортиран в плевенска болница за оказване на лекарска помощ. Извършена е животоспасяваща операция. Мъжът е задържан за срок до 24 часа по Закона за МВР.

 

Нож, чук, мобилни телефони и други вещи са иззети от мястото на престъплението. Полицията изяснява обстоятелствата около трагичния инцидент. Работата продължава под ръководството на Окръжна прокуратура – Плевен, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.