Жестоко убийство разтърси Разград

https://crimes.bg/index.php/analizi/zhestoko-ubiystvo-raztarsi-razgrad/42535 Crimes.bg
Жестоко убийство разтърси Разград

Жестоко убийство разтърси Разград

Жестоко престъпление потресе Разград. Открито е тялото на 40-годишната жена, която е била обявена за издирване в този понеделник. Разчлененият труп на жертвата е бил заровен на няколко места около жп гарата в града.

Продължават оперативните действия, извършвани от полицията. Екипи на "Пътна полиция" регулират движението в района. По случая има задържан. Това е 44-годишен мъж.

Окръжна прокуратура - Разград води разследване по случая.

Информационната агенция "Разград 24/7" съобщава, че убитата жена е 40-годишната Силвия Петрова, пише БЛИЦ, позовавайки се на изданието. На 13 декември родителите й са подали сигнал за нейното изчезване. Тази нощ са били открити части от трупа на младата жена.

Заподозрян по случая е 44-годишният съпруг на жертвата, който е мексикански гражданин. Убиецът е направил пълни самопризнания. Той е убил жена си в нощта на петък срещу събота. Драмата се разиграла в семейното им жилище.

Хладнокръвният убиец сам посочил местата, където е заровил частите от трупа на жена си. Те са общо 4 на брой.

Пътят за Стражец и жп гарата е бил затворен за известно време. Продължава издирването на телефона, документите и дрехите на жертвата, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.