Жестока трагедия разтърси Козлодуй

https://crimes.bg/index.php/analizi/zhestoka-tragediya-raztarsi-kozloduy/42228 Crimes.bg
Жестока трагедия разтърси Козлодуй

Жестока трагедия разтърси Козлодуй

Жителите на Козлодуй са в шок. Млад мъж от града сложи край на живота си. Той се е обесил в дома си, пише БЛИЦ, позовавайки се на агенция БулНюз.

Драмата се е разиграла в късните часове на четвъртък. Тогава на телефон 112 е постъпил сигнал, подаден от жената на обесилия си мъж. Тя се натъкнала за зловещата находка в мазето.

Шокираната жена открила мъжа си на бесилото. Двамата са родители на две малки деца. Не са открити следи от насилие при първоначалния оглед на трупа. Образувано е досъдебно производство по случая.Обесилият се мъж е 35-годишният Венелин Огнянов.

Жители на Козлодуй споделят, че той произхожда от добро семейство. Винаги е бил усмихнат и помагал на другите. Неясни остават причините за решението му. Запознати са категорични, че в случая не става въпрос за дългове.

В мрежата почерня от жалейки. Хората, които познават Венелин, не могат да повярват, че това се е случило. Те отказват да приемат, че той е сложил край на живота си. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.