Жестока кървава драма потресе Видинско

https://crimes.bg/index.php/analizi/zhestoka-karvava-drama-potrese-vidinsko/42564 Crimes.bg
Жестока кървава драма потресе Видинско

Жестока кървава драма потресе Виднско

 

Поредното жестоко убийство потресе страната. Кървавата драма се разиграла в късния следобед вчера във Видинско село, пише БЛИЦ, позовавайки се на BulNews. По данни, които засега не са потвърдени официално жестоко убийство е било извършено в село Връв.

 

72-годишен мъж е убит жестоко. Негови съседи са го открили с прободна рана в областта на рамото.

 

Заместник кметът Валентина Иванова потвърди за трагедията. Но тя отказа да разкрие повече информация за случилото се.

 

Работата по случая продължава. Предстои изясняване на обстоятелствата и причините за жестокото престъпление, пише БЛИЦ. 

 

Тази събота се разигра още една ужасяваща трагедия в Боснек. 52-годишният Митко Божанов бе застрелян от своя приятел Борис Биков. Убиецът също е на 52 години. След като извършил престъплението той е избягал и се е укрил.

 

Живущи в Боснек споделят, че последно двамата са били засечени заедно в петък следобед. Същата вечер са се почерпили в дома на Митко. Все още не е ясно какви са причините за кървавата трагедия.

 

Митко е баща на малко момиченце. Той притежавал люпилня за пилета и продавал кокошки в района. Запознати го описват като изключително сприхав човек, пише БЛИЦ. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.