Жена от Русе се размина на косъм от страшен инцидент

https://crimes.bg/index.php/analizi/zhena-ot-ruse-se-razmina-na-kosam-ot-strashen-incident/40651 Crimes.bg
Жена от Русе се размина на косъм от страшен инцидент

Жена от Русе се размина на косъм от страшна трагедия

36-годишна жена от Русе се размина на косъм от страшна трагедия. Тя е била нападната вчера сутринта. Екшънът се е разиграл около 07:30 в района на бул. „Гоце Делчев“ в града, пише БЛИЦ, позовавайки се на rusemedia.com.

Жената е била с колата си, но пътя й бил препречен от безпризорни кучета. Тя решила да отбие вдясно на пътното платно, но тъй като животните не се отместили, тя слязла от автомобила, за да ги изгони.В този момент към нея се приближил непознат мъж. Той я сграбчил за яката на якето й извадил от джоба си нож и го насочил към врата й.

Случайно минувачи станали свидетели на инцидента. Те се притекли на помощ на жената, като успели да издърпат нападателя и да го задържат на място до пристигане на полицейските служители.

Нападателят е 64-годишен мъж от Русе. Предполага се, че мотивът му е бил сексуален. Срещу него е образувано производство с по чл. 144, ал.1 от Наказателния кодекс, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.