Задава ли се нов лидер на БСП? Кирил Добрев диша във врата на Корнелия Нинова!

https://crimes.bg/index.php/analizi/zadava-li-se-nov-lider-na-bsp-kiril-dobrev-disha-vav-vrata-na-korneliya-ninova/39142 Crimes.bg
Задава ли се нов лидер на БСП? Кирил Добрев диша във врата на Корнелия Нинова!

Кирил Добрев се оформя като основният конкурент на Корнелия Нинова за председателския пост на БСП!

Само два месеца и половина останаха до изборите в БСП и по всичко личи, че битката ще бъде ожесточена. Този път мястото на Корнелия Нинова не изглежда никак сигурно, като до момента големият претендент за отнемането на лидерския й пост е Кирил Добрев.

След възстановяването на вътрешно-партийната кампания се проведоха последните шест районни конференции. От тях председателят на БСП - София Калоян Паргов получи още 6 номинации за нов мандат и вече е с 24 от 24 района. Останалите номинирани на последните районни конференции са Христо Проданов с 5 номинации, Георги Свиленски - 4, Борис Цветков - 3. Валери Костов, Жельо Бойчев, Крум Зарков, Ленко Петканин, Марин Пенков, Михаил Ставрев, Петър Апостолов и Стефан Василев са с по една номинация.

От тези конференции Корнелия Нинова е получила шест номинации за председател на партията. Калоян Паргов и Кирил Добрев са с по 4. Драгомир Стойнев, Сергей Станишев, Валери Жаблянов и Крум Зарков имат по 2 номинации.

По една номинация имат Красимир Янков, Костадин Паскалев, Георги Пирински, Янаки Стоилов, Антон Кутев, Михаил Миков, Лъчезар Костов, Христо Проданов и Стефан Василев.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.