Ясна е съдбата на убиеца на малката Кристин

https://crimes.bg/index.php/analizi/yasna-e-sadbata-na-ubieca-na-malkata-kristin/41739 Crimes.bg
Ясна е съдбата на убиеца на малката Кристин

Ясна е съдбата на убиеца на малката Кристин

Вече е ясна съдбата на убиеца на малката Кристин.

Съдът отмени наказанието „доживотен затвор без замяна“, определено на Мартин Трифонов с „доживотен затвор“. Това съобщиха в прессъобщение от ВКС, пише БЛИЦ.

Делото е образувано по жалба от защитника на подсъдимия.Подсъдимият Мартин Трифонов е признат за виновен за това, че на 15.08.2019 г. в с. Сотиря, общ. Сливен, умишлено е умъртвил по особено мъчителен за жертвата начин и с особена жестокост малолетната К.Г.

Същият е направил опит да се съвкупи с лице от женски пол – ненавършилата 14 години К. Г. (на 6 години), като я принудил към това със сила и я привел в безпомощно състояние. Това е причината да му бъде наложено наказание „лишаване от свобода“ за срок от 20 години.

 

 

В миналото Мартин Трифонов е бил осъждан два пъти. Той е извършил престъпления, насочени към половата неприкосновеност и собствеността на гражданите. Въпреки че е изтърпял ефективно наказание лишаване от свобода, само година по-късно той отново е извършил престъпление от същия характер. Това означава, че убиецът на малката Кристин продължава да не зачита установените норми на поведение, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.