Вуйчото на убития Георги закопа Йоан Матев с разкритията си

https://crimes.bg/index.php/analizi/vuychoto-na-ubitiya-georgi-zakopa-yoan-matev-s-razkritiyata-si/42087 Crimes.bg
Вуйчото на убития Георги закопа Йоан Матев с разкритията си

Вуйчото на убития в Борисовата градина ученик направи шокиращи разкрития

Илиян Георгиев - вуйчо на убития в Борисовата градина Георги проговори пред камерите на бТВ. Той заяви, че медиите имат добра памет и благодари, че са откликнали на молбата му. Илиян Георгиев добави, че иска да направи запитване и да отправи молба към Съда да подходи към следващата стъпка, а именно оправдателните мотиви.

Почерненият мъж подчерта, че председателят на Съда и още един член на съдебния състав са с "особено мнение", което означава, че напълно не са съгласни с оправдателната присъда.

Георгиев допълни, че тоновете материали, показват  по категоричен начин, че Йоан Матев е убиецът. Мъжът е убеден, че полицията, следствието и прокуратурата имат предостатъчно доказателства, добави той.

Вуйчото на Георги заяви, че не трябва да забравяме две ключови доказателства - Матев е бил локализиран на мястото в същия момент, в който Георги Игнатов е убит, както и думите на брат му, че той си е купил ножа, защото е искал да се разхожда с него. 

Георгиев недоумява как не могат да го осъдят при положение, че ще има трима професионални съдии на горна инстанция. 

Той е на мнение, че на втора инстанция ще го осъдят, тъй като всички са сигурни, че именно Йоан Матев е убиецът, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.