Внимание! Опасен наркодилър трови децата с дрога в три софийски квартала, полицията си трае (Защи Николас още е на свобода?)

https://crimes.bg/index.php/analizi/vnimanie-opasen-narkodilar-trovi-decata-s-droga-v-tri-sofiyski-kvartala-policiyata-si-trae-zashti-nikolas-oshte-e-na-svoboda/43127 Crimes.bg
Внимание! Опасен наркодилър трови децата с дрога в три софийски квартала, полицията си трае (Защи Николас още е на свобода?)

 

Разпасал се наркодилър с актуален адрес в столичния кв. „Надежда” трови децата в три софийски квартала с дрога, но незнайно защо е на свобода и продължава своята зловеща търговия, узна Crimes.

Николас Учиндолски се занимава активно с отглеждане на марихуана, а покрай тревата продава и кокаин в районите „Люлин”, „Надежда” и центъра на София. Според данните, през март 2021-а бандитът е задържан при спецакция на СДВР.

При операцията ченгетата от отдел „Наркотици” са открили 2 незаконни бойни пистолета с изтрити номера! При претърсвания в апартамента му в кв. „Люлин” униформените пък намерили и 2 кг трева, готова за продажба.

И тук започват абсурдите. Николас Учиндолски прекарва няколко месеца в ареста, преди да направи споразумение с прокуратурата, след което излиза условно на свобода, за да продължи да трови децата с наркотици. Любопитно е, че престъпникът става защитен свидетел по редица дела само и само да отърве ареста и да продължи да развива „бизнеса си”, който набира все по-голяма скорост.

Твърди се, че татуираният разбойник насилствено вербувал непълнолетни деца да продават марихуаната му по училищата и околните кафетата с заплахи, че ако откажат, „ще забрави някое топче трева” в раниците им и ще извика полицаите, на които плащал, за да ги заключат.

В тази посока има подадени жалби от ученици с инициали К.И. и М.А. и от техните родители, които очевидно са заметени под полицейския килим.

За капак срещу Учиндолски има многобройни сигнали в Девето РПУ за изнудване, за побой и палежи, по които полицаите странно бездействат. Срещу повярвалия си наркодилър има входирани и жалби в Трето РПУ за измами в особено големи размери, подкрепени с показанията на над 40 свидетели, но познайте? Отново оглушителна МВР тишина.

Това поражда основателните въпроси докога търговци на смърт ще продължават на правят пари на гърба на здравето на децата и какви още престъпления трябва да направи разпасалият се разбойник Николас Учиндолски, за да получи присъда и влезне в затвора?

Отговорите на тези въпроси дължи шефът на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) старши комисар Калоян Милтенов, който преди това бе шеф на Трето РПУ, т.е., няма как да не е запознат с безобразията на кварталния „Пабло Ескобар”.

Източник: Уикенд

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.