Внимание: Нелегален алкохол в Харманли!

https://crimes.bg/index.php/analizi/vnimanie-nelegalen-alkohol-v-harmanli/39412 Crimes.bg
Внимание: Нелегален алкохол в Харманли!

При съвместна проверка митнически служители от ТД "Тракийска" и полицейски служители от РУ-Харманли откриха 850 литра нелегален алкохол, съобщиха от Агенцията "Митници" и от полицията.

На 28 август, в складовото помещение в бивш стопански двор в Харманли митническите и полицейските служители намерили 550 литра етилов алкохол с характеристики, по цвят и мирис, на ракия. Течността била разпределена в 10-литрови пластмасови туби от минерална вода.

В гаража на къща са били открити още около 300 литра в бидон. Двете помещения са собственост на 62-годишен харманлиец, който в хода на проверката не е представил документи за платен, обезпечен или начислен акциз, според изискванията на Закона за акцизите и данъчните складове. Мъжът е задържан до 24 часа по образуваното по описа на РУ-Харманли досъдебно производство, се уточнява в съобщенията.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.