Вижте какво сполетя сервитьорка от Приморско по време на работа

https://crimes.bg/index.php/analizi/vizhte-kakvo-spoletya-servityorka-ot-primorsko-po-vreme-na-rabota/41710 Crimes.bg
Вижте какво сполетя сервитьорка от Приморско по време на работа

Вижте какво сполетя сервитьорка от Приморско по време на работа

Сервитьорка от Приморско сподели, че е станала жертва на семейство с малко дете, от което е била обрана. Това се е случило, докато тя обслужва други клиенти.

Случката се разиграва в заведение в Приморско, където Светлана Иванова оставя чантата си в офиса преди началото на своята смяна.

"На записа, който имаме от охранителните камери, се вижда, че извършителят е мъж с детето си. Няма друг, който да е бил там по това време. Детето влиза първо, явно оглежда нещата, а след това и мъжът", разказва Светлана.Откраднати са 300 лева в кеш, кредитни карти и лични документи.

Потърпевшата споделя, че обирът е продължил около 10 минути. Само 7 минути по-късно крадците са посетили банкомат и са направили общо 7 транзакции, шест на стойност 400 лева и една от 300 лева. От дебитната карта на жената са изтеглени 2700 лева. 

Сервитьорката сподели, че сумата й е била необходима за предстояща операция следващия месец. Работата по случая продължава, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.