Вижте какво се случва в Слънчев бряг насред опасността от четвърта К-19 вълна

https://crimes.bg/index.php/analizi/vizhte-kakvo-se-sluchva-v-slanchev-bryag-nasred-opasnostta-ot-chetvarta-k-19-valna/41724 Crimes.bg
Вижте какво се случва в Слънчев бряг насред опасността от четвърта К-19 вълна

Летният сезон е в разгара си, а Черноморието ни буквално се пръска по шевовете. Интересни кадри се появиха в социалната мрежа Фейсбук от един от най-популярните ни курорти - Слънчев бряг.

Коментарите към видяното в прикаченото видео оставяме на вас.Ето и част от тези под самата публикация:- Дружно всичките идиоти в предварително уговорения бардак, за да сърбат вкусен спирт с есенция! Сутринта ще гледате други клипчета със същите участници- Слънчака се събуди...- Протест на белите жилетки или последователи на Дънов?- Да не стачкуват, че ИТН няма да предложат правителство?Официалните данни обаче сочат, че Бургаска област вече се е запътила към червената зона, според картата на 14-дневната заболеваемост. Това съобщи математикът проф.Николай Витанов в интервю по БНР Бургас, информира "Флагман".Специалистът подчертава, че в момента областта се намира в преходна седмица. Действително в региона от понеделник до този момент се отчитат между 120 и 70 заразени на ден.Добрата новина е, че хоспитализираните пациенти са едва 77, но се очаква натискът към здравните заведения драстично да се повиши през следващите две-три седмици. "Дали Министерството на здравеопазването ще даде толеранс заради това, че в момента в Бургаска област населението е повече, отколкото е нормално или това няма да се случи - не може да гадаем. Но е възможно да бъдат наложени мерки", прогнозира проф.Витанов.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.