Видео с най-хубавите моменти на малката Алекс се появи в мрежата и разплака хиляди българи

https://crimes.bg/index.php/analizi/video-s-nay-hubavite-momenti-na-malkata-aleks-se-poyavi-v-mrezhata-i-razplaka-hilyadi-balgari/36018 Crimes.bg
Видео с най-хубавите моменти на малката Алекс се появи в мрежата и разплака хиляди българи

Разтърсващо видео с малката Алекс се появи навръх празникаМалката Алекс ни напусна едва на 8 годинки. Тя беше жестоко убита от Атанаска Георгиева. След ужасната трагедия семейството на момиченцето не намира и миг покой.За да я зарадват поне малко близки приятели на майката на малката Алекс – Ивалина са направили видео клип. Всички те силно скърбят за детенцето и са събрали едни от най-хубавите му моменти в малко повече от 3 минути.Вълнуващо видео с малката АлексВ лентата са събрани снимки на малката Алекс, на семейството й и хора, които тя е обичала приживе. Създателите на клипчето са включили незабравими дни, когато детето е празнувало рожден ден и още много други щастливи мигове, когато всички роднини са били заедно.Клипчето успя да развълнува не само майката на малката Алекс, но и хора, които изобщо не познават Тодорови от Поморие. Българи из форумите и в социалната мрежа също са изгледали видеото, а доста от тях са рухнали в сълзи.Хората страдат заедно с почерненото семейство и са написали до майката Ивалина, че никога няма да забравят сладката Алекс. Песента, която приятелката на семейството е използвала за направата на видеото е изпълнена от фолк певицата Глория, пишат от Флагман.бг.The post Видео с най-хубавите моменти на малката Алекс се появи в мрежата и разплака хиляди българи appeared first on Правда.БГ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.