Весела Лечева направи скандални разкрития за Васил Божков

https://crimes.bg/index.php/analizi/vesela-lecheva-napravi-skandalni-razkritiya-za-vasil-bozhkov/39107 Crimes.bg
Весела Лечева направи скандални разкрития за Васил Божков

Весела Лечева направи пикантни разкрития за Васил Божков

В телевизионно интервю настоящият депутат и бивш председател на Държавната агенция за младежта и спорта Весела Лечева проговори за Васил Божков. Вдовицата на Манол Велев заяви, че се страхува от укриващия се в Дубай бивш хазартен бос.

Тя сподели, че той стои зад поръчката на покойния й съпруг Манол Велев.

11 юли 2007 година се оказа фатален за съпруга на Лечева, който бе прострелян пред офиса си в София.

Скоро Цветомир Найденов също направи разкритие, че Велев е бил поръчан от Васил Божков.

Съпругата на покойния бизнесмен все още се надява, че случаят ще бъде разплетен. Тя сподели, че разчита на смелостта и доблестта хората, оглавяващи правораздавателните институции.

"Аз не раздавам присъди. Няма да съм съдник. Специализираните органи трябва да кажат кой е виновен за убийството му", категорична е вдовицата на Манол Велев.

Лечева няма представа какви са били отношенията между съпруга й и Васил Божков, но е убедена, че даден конфликт и спор не трябва да се разрешава с оръжие и куршуми.

"Най-тежкото и жестоко престъпление е отнемането на човешки живот. Това трябва да тежи на съвестта на всеки, който иска да завоюва влияние, територии и власт", заяви вдовицата на бизнесмена.

Тя добави, че се страхува от Божков и най-вече се притеснява за бъдещето на децата си.

"Обвинявам се за това, че някой друг може да посегне на живот на мой близък за позициите, които аз заемах", споделя Лечева, цитирана от БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.