Важна новина за туристите по родното Черноморие

https://crimes.bg/index.php/analizi/vazhna-novina-za-turistite-po-rodnoto-chernomorie/41329 Crimes.bg
Важна новина за туристите по родното Черноморие

Важна финансова вест за всички туристи по родното Черноморие

 

Туристите по родното Черноморие получиха отговор на важен въпрос. 

Колко ще се бръкнем за сянката на плажа това лято?

 

За плажните принадлежности по ивиците във Варна и курортите по Черноморието ще плащаме между 1 и 6 лева това лято, пише БЛИЦ, позовавайки се на Труд бг.

 

Цените на чадърите и шезлонгите на Златни пясъци са по 6 лв. В разгара на коронакризата през 2020 г. цената бе едва 2 лева, а предходните сезони тя бе в размер на 10 лева.

 

Сянката на Албена остава най-евтина за втора поредна година. Там външните посетители ще заплащат по 1 лв. за артикул. За гостите на комплекса сянката е включена в цената на ваканцията, която дебютно може да се плати и в няколко вида криптовалута.

Част от плажа във Варна също може да стане безплатен. Опцията фигурира в предложенията на концесионера към Министерството на туризма.

 

Тъй като споразумение още не е подписано, засега на пясъка в града има спасители, чадъри и шезлонги, но липсват табели с цени.

 

Традиционната от години такса от 5 лв. ще важи на някои места и тази година. И това лято някои заведения ще предоставят безплатна сянка срещу консумация.

 

По 5 лв. струват плажните принадлежности в охраняемата част от плажа на Камчия. Там цените са с 2,50 лв. под миналогодишните.

 

На ивицата в кв. Аспарухово важи обратното. Сега шезлонг и чадър са двойно по-скъпи от миналото лято. Тяхната цена е 5 лева, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.