Ужас! Кола връхлетя ученици на тротоара, едното дете е...

https://crimes.bg/index.php/analizi/uzhas-kola-vrahletya-uchenici-na-trotoara-ednoto-dete-e/28535 Crimes.bg
Ужас! Кола връхлетя ученици на тротоара, едното дете е...

 

Зад волана на автомобила е бил лекар

 

Автомобил е връхлетял деца, които се движили по тротоара.

 

Инцидентът се е случил по време на излизането на превозното средство на заден ход от Многопрофилната университетска болница в Бургас. Изглежда шофьорът не е успял да вземе завоя към улицата, при което се е качил на тротоара и е помел движещите се там деца.

 

Според информация на „Флагман“, позовавайки се на очевидци в резултат на неправилната маневра е пострадало малко момче. Автомобилните гуми са преминали през краката на детето. Оказана му е първа помощ, след което е настанено в болницата.

Друго дете от групата се е спасило като по чудо само защото е успяло да скочи върху ограда.

 

Според неофициално потвърдена до този момент информация, групата деца са ученици, които слезли от идващия от Поморие автобус. Те са се били запътили към намиращото се в близост учебно заведение.

 

Зад волана на автомобила, причинил страшния инцидент, е бил лекар. Той е напускал лечебното заведение откъм района на линейките. Прибирал се е след нощно дежурство. Инцидентът се е случил малко след 7.30 ч. тази сутрин.

Пристигналите на място органи на реда са извършили оглед. Оказана е първа помощ на пострадалото дете.

Източник: blitz.bg

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.