Украински бежанци вилнеят в Банско! Един преби жена си, друг плаши с бомба

https://crimes.bg/index.php/analizi/ukrainski-bezhanci-vilneyat-v-bansko-edin-prebi-zhena-si-drug-plashi-s-bomba/43052 Crimes.bg
Украински бежанци вилнеят в Банско! Един преби жена си, друг плаши с бомба

 

Украински бежанци са изправили на нокти хората в Банско, узна Crimes.

В зимния курортен град местните вече се чудят как да се оправят с хората, които бягат от войната и които България радушно приема. В същото време една не малка част от тях създават сериозни проблеми. Такъв е случаят с 36-годишният А. Горколенко, който преби жена си след зверски скандал в хотел в Банско.  

Двамата живеят в хотела от около два месеца, когато пристигнали в България. След като изпил доволно количество алкохол обаче, украинецът изпаднал в дива ярост и пребил половинката си. Тя избягала от стаята в коридора на хотела и повикала помощ.

Пияният побойник е бил задържан незабавно и все още е в ареста. Друг негов сънародник пък беше освободен след като, отново пиян до козирката, заплаши да взриви бомба в хотела, в който е настанен. И да избие всички.

Персонал от потърпевшите хотели разказва, че поведението на чужденците стресира сериозно редовните клиенти и гости и има опасност те да се откажат да ги посещават. Банско е градът приютил най-много украинци, бежанци от войната. Част от тях са настанени в хотели, имат временна закрила и разчитат на гостоприемството на хотелиерите, но подобни изпълнения създават лош имидж на града, коментират банскалии. 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.