Удар в дърво отне живота на двама души край Плевен!

https://crimes.bg/index.php/analizi/udar-v-darvo-otne-zhivota-na-dvama-dushi-kray-pleven/42954 Crimes.bg
Удар в дърво отне живота на двама души край Плевен!

Катастрофа край Плевен стана причина за смъртта на двама възрастни души!

Войната по българските пътища продължава. Всеки ден десетки българи губят живота си по нелеп начин. Причините са от употреба на алкохол до невнимание през техническа неизправност. Тези трагедии обаче бележат завинаги български семейства, които остават вечно почернени.

Една такава трагедия се е разиграла снощи край Плевенско. Двама души са загинали около град Долни Дъбник, съобщи ОД на МВР - Плевен.

Шофьорът е бил на 70 г. Той и жена на 73 г. до него са пътували около 22:00 ч. снощи, когато мъжът изгубил контрол над автомобила си, колата излязла от пътното платно и се забила в крайпътно дърво. И двамата души са загинали на място.

В момента се води разследване от полицията за причините, довели до загубата на контрол над автомобила. Вариантите са два. Единият е употреба на алкохол, а другият е лоша видимост в тъмното. Разбира се, не се изключва и възможността шофьорът просто да е имал миг на невнимание.

За жалост това е поредната катастрофа с фатални последици у нас. Мир на душата на загиналите!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.