Убит ли е Весо Бургазата или се е самоубил?

https://crimes.bg/index.php/analizi/ubit-li-e-veso-burgazata-ili-se-e-samoubil/28537 Crimes.bg
Убит ли е Весо Бургазата или се е самоубил?

 

На пръв поглед изглежда като самоубийство, но...

 

Веселин Петров, по-известен като Весо Бургазатаот Черноморец, който бе обявен за изчезнал преди няколко дин, е открит издъхнал.

 

Към групата от полицията, която е била натоварена със задачата да го издири са се включили ловни дружинки и доброволци от община Созопол.

 

Част от групата се е натъкнала на тялото му в гориста местност над с. Равадиново. „Флагман“ уточнява, че то е било провесено на бесило.

При направения първоначален оглед не са забелязани следи от насилие.

 

Порше Кайен-а на Бургазата е бил паркиран в близост до него.

Според криминалисти не е изключено той сам да е сложил край на живота си, имайки предвид факта, че дори не е взел мобилния си телефон.

 

Вземайки под внимание криминалното му досие, което е доста дебело и показанията, дадени от негови близки, криминалистите са предполагали, че е вероятно да е имал рискова бизнес-среща. Именно такива е провеждал бизнесменът от Черноморец през почти целия си съзнателен живот.

 

Той бил един от най-влиятелните хора в града. Двамата с неговия брат Здравко успели да създадат цяла строителна империя. Притежавали и търговски обекти. В този ред на мисли семейството никога не е изпитвало недоимък.

 

След смъртта му, двете му щерки на 7 и 18 години остават сираци.

Източник: standartnews.com

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.