Убиха зверски Инстаграм звезда (Красавицата с над 80 хиляди фена открита заклана в куфар)

https://crimes.bg/index.php/analizi/ubiha-zverski-instagram-zvezda-krasavicata-s-nad-80-hilyadi-fena-otkrita-zaklana-v-kufar/38082 Crimes.bg
Убиха зверски Инстаграм звезда (Красавицата с над 80 хиляди фена открита заклана в куфар)

Красавицата Екатерина беше открита зверски заклана и натикана в куфар




Източник:




2019-07-28 17:46:00


Анализи


0

Прочетено: 90972

Кратка връзка








В Москва е открита заклана известна блогърка. Красивата Екатерина е била намерена в квартира, която държала под наем, от хазяина си, на когото позвънили притеснените й родители, че не могат да се свържат с нея.

 

Тя била съблечена чисто гола и напъхана в куфар. Екатерина била бюти блогър и Инстаграм звезда. Приживе описва себе си като човек, който обича да пътува.  Близка на Екатерина твърди, че преди известно време мъж й изпратил голи снимки на блогърката, твърдейки, че тя оказва интимни услуги. Според някои тя се е продавала на сайт за скъпо платени момичета - ескорт. 

 

"През последните дни виждах, че се е променила много, беше притеснена. Дори ми написа, че някой не може да си намери покой и се интересува от личния й живот, явно на някого не се е харесала особено много. Мислех си, че това са просто детски неща, винаги ще има завистници", твърди познатата на Елена, цитирана от медиите.

 

Екатерина е имала над 80 хиляди последователи, за себе си споделя в социалните си мрежи, че обича топлите страни, както и това, че следва медицина. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.