Убиецът на Милен Цветков пуснат тихомълком на свобода? (Скандални разкрития)

https://crimes.bg/index.php/analizi/ubiecat-na-milen-cvetkov-pusnat-tihomalkom-na-svoboda-skandalni-razkritiya/43181 Crimes.bg
Убиецът на Милен Цветков пуснат тихомълком на свобода? (Скандални разкрития)

 

Убиецът на Милен Цветков Кристиян Николов вече се разхожда на свобода в идеалния център на София, дегизиран с бейзболна шапка и с предпазна маска, видя Crimes.

През последния месец Кристиян редовно е бил засичан да пие кафе и фрешове с други младежи в лъскави кафенета в центъра на София. Честите разходки на джигита, убил Милен Цветков, се случвали въпреки факта, че той е въдворен под домашен арест и е оборудван с електронна гривна за проследяване на локацията на десния крак.

Заради това мнозина се съмняват, че Кристиян или е намерил начин как да манипулира джипиес системата на електронната гривна, или пък се ползва с тайни привилегии от Министерството на правосъдието.

Въпреки, че беше осъден на домашен арест, Кристиян редовно може да бъде забелязан в модерния бар Мементо, в заведението Бай дъ Уей и в Старбъкс. Мястото, където убиецът кара домашния си арест, не е поставено под полицейско наблюдение.

Според съседите пред дома е имало полицейски автомобил само в първите дни след присъдата. Под условията на домашния си арест Николов вече намалява наложената му смешна присъда от 9 години за смъртта на Цветков.

Надрусаният милионерски син може и допълнително да намали присъдата си и чрез работа в затвора, когато най-накрая бъде въдворен там.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.