Убиецът на Милен Цветков отървава 3 години от наказанието си

https://crimes.bg/index.php/analizi/ubiecat-na-milen-cvetkov-otarvava-3-godini-ot-nakazanieto-si/43072 Crimes.bg
Убиецът на Милен Цветков отървава 3 години от наказанието си

Убиецът на Милен Цветков може да лежи и по-малко от смешните 9 години, които получи, узна Crimes.

 

Кристиан Николов вече лежа година и половина в ареста, след което беше поставен под домашен арест. Като тези срокове може да му бъдат приспаднати от присъдата, което ще рече, че е напълно възможно дрогираният младеж да отърве минимум три години от наказанието си. 

 

На 19 април станаха две години откакто Милен Цветков загуби нелепо живота си. Тогава дрогираният Кристиан се заби с близо 100 км в час в колата на журналиста, който кротко чакал на червен светофар. 

 

Николов бе обвинен, че е причинил смъртта на журналиста при евентуален умисъл, тъй като е употребил три вида наркотици. За

това обвинение Наказателният кодекс предвижда минимум 15 години затвор, а най-тежкото наказание е доживотен затвор. По време на заключителни пледоарии на 4 март т. г. пред първата инстанция - Софийски градски съд, големият въпрос бе дали смъртта на журналиста е причинена умишлено или по непредпазливост, както се квалифицират 99% от пътно-транспортните произшествия у нас.

Източник: Нова ТВ

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.