Турски дипломат пострада при меле на АМ Тракия (Подробности за катастрофата)

https://crimes.bg/index.php/analizi/turski-diplomat-postrada-pri-mele-na-am-trakiya-podrobnosti-za-katastrofata/43746 Crimes.bg
Турски дипломат пострада при меле на АМ Тракия (Подробности за катастрофата)

Дипломат е пострадал в катастрофа на магистрала „Тракия”. Инцидентът е станал край Ихтиман, съобщават от „Света Анна”.

Колата на дипломата - чужд гражданин, се ударила в мантинелата и паднала в дере край пътя, предава Нова тв.

 

Дипломатът е приет в Спешното отделение на столичната болница с тежка фрактура на тазово-бедрена кост. Тече диагностика.

Инцидентът с дипломатическия автомобил станал причина и за втора катастрофа на същото място.Колата на шофьор, спрял да помогне на пострадалия при първото ПТП, била ударена от трети автомобил.При инцидента няма сериозно ранени.По неофициална информация на "По света и у нас" става въпрос за турски дипломат.

По информация на "България он Ер" катастрофата на АМ "Тракия" е затворила движението в посока София. Сигналът за инцидента е подаден в 12:05 на разклона за Веринско, на 32 км. Линейката е била на място за 14 минути.

"При катастрофата е пострадал дипломат. Той е настанен в СО на УМБАЛ "Св. Анна" с тежка фрактура на тазобедрена кост. Тече диагностика", каза говорителят на болницата Антон Луков.

Сигналът за инцидента е бил за паднала в дере кола. А пострадалият е турски гражданин на 42 години.

Опашката от автомобили надвишава 5 километра. Няма информация от МВР за обходен маршрут.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.