Труп на мъж пред хипермаркет във Варна! Очевидец: Полиция пие кафе до него

https://crimes.bg/index.php/analizi/trup-na-mazh-pred-hipermarket-vav-varna-ochevidec-policiya-pie-kafe-do-nego/43059 Crimes.bg
Труп на мъж пред хипермаркет във Варна! Очевидец: Полиция пие кафе до него

 

Труп на мъж ужаси варненци рано тази сутрин, узна Crimes.

Очевидци са видели тялото на човека на стълбите пред популярен хипермаркет в града, намиращ се до ЖП гара варна и незабавно са сигнализирали съответните органи.

"Има труп на човек, до стълбите на Макао, Жп гара, не мога да разбера как може да стои 2 часа без да го приберат и даже не са оградили мястото. Полицая пие кафе до него и даже и патрулка няма... наистина няма такава държава", разказват за случая потресените свидетели.

От пресцентъра на полицията потвърдиха за случая, както и за това, че екип се е отзовал веднага след получаването на сигнал за човек в безпомощно състояние, открит на ул. "Девня", като по-късно станало ясно, че е починал. Относно критиките, че служителите им са пиели кафе до тялото на починалия и не са правели нищо, отговориха, че са изчаквали да пристигне и линейка, която да прибере трупа.

Към момента няма информация за самоличността на човека, както и за причините, довели до фаталния край.

По първоначални данни няма улики за насилствена смърт. Най-вероятно на мъжа му е прилошало и е паднал без да има кой да му помогне наоколо. Според медиците става въпрос за инфаркт, но това ще се установи със сигурност едва след аутопсията.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.