Тревога! Изчезна най-известният бг абитуриент

https://crimes.bg/index.php/analizi/trevoga-izchezna-nay-izvestniyat-bg-abiturient/28723 Crimes.bg
Тревога! Изчезна най-известният бг абитуриент

Всички са на крак

От най-известния български абитуриент, който нашумя през 2015 година, няма и следа.

 

Колоритният абитуриент е в неизвестност от снощи, съобщават негови приятели, пише „Флагман“.

 

Целият Созопол, където той живее е вдигнат на крак, за да го издирва. Според информацията снощи той е напуснал дома си в много лошо настроение. Близките му се притесняват, че с него може да се е случило най-лошото, тъй като е бил в афект.

 

В Созопол е екип от криминалисти към ОД на МВР в Бургас. Сигналът за изчезването му е подаден от майка му Таня Горанова преди два часа. 

Жената е много притеснена. Павел е бил активен тази сутрин и поне към този момент може да се приеме, че е жив, но нито отговаря на мобилния си телефон, нито в социалните мрежи.

 

Никой от близките му няма връзка с него. Припомняме, че Павел Горанов се превърна в истинска сензация преди 5 години, след като обяви, че носи костюм за 18 хил. лева и обувки за 12 хил. лева.

 

Веднага след абитуриентския си бал той започна да плава с корабите и обиколи света. Преди две години той работеше на борда на круизен кораб „Celebrity Cruises“. В началото на тази година се е завърнал в Созопол, а преди дни е публикувал снимка с бившата Мис България Ивайла Бакалова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.